fbpx

Waarom de Rich Facial Cream zo uniek is

8 december 2022 | Blog | 0 Reacties

Veranderende weersomstandigheden, te heftige peelings of producten waar je huid net niet lekker op heeft gereageerd, kunnen zorgen voor een verminderde huidweerstand. Je kunt dan een droge, schilferige of rode huid krijgen, een brandend of prikkelend gevoel, of eczeem(achtige) plekjes.

De Rich Facial Cream van Witlof is speciaal ontwikkeld om de huidweerstand weer op te bouwen. Om de vocht-/vetbalans van de huid weer te herstellen en de huid zacht en soepel te maken. Maar hoe dan?

Drie krachtpatsers

We hebben drie krachtpatsers van ingrediënten gebruikt in de Rich Facial Cream, die samen zorgen voor een superrijke en herstellende formule die de huid verstevigt, verzacht en fijne lijntjes vermindert. Niacinamide, Ceramides en het extract van Immortelle (strobloem) geven de crème dit ultra-herstellende vermogen. Naast deze drie fantastische ingrediënten bevat de Rich Facial Cream ook hyaluronzuur, vitamines, antioxidanten, shea butter en oliën van avocado, baobab en squalaan. De perfecte cocktail om de droge of beschadigde huid weer te repareren.

Meer uitleg over de drie ultra-helende ingrediënten

Niacinamide, oftewel vitamine B3, zorgt effectief voor huidherstel, aanmaak van collageen en vetzuren. Hierdoor worden fijne lijntjes, pigmentatie en onzuiverheden aangepakt. Daarnaast heeft het een positief effect op de vorming van ceramiden die als tweede component aan de formule zijn toegevoegd. De ceramiden, oftewel huideigen lipiden, zorgen ervoor dat de barrièrefunctie van de huid wordt hersteld. Met als resultaat minder gevoeligheid, herstel van beschadigingen en betere hydratatie. Het derde bestanddeel is de olie van de Immortelle (strobloem), die bekend staat als dé wondheler onder de essentiële oliën. Zo werkt Immortelle herstellend bij littekens, verbrandingen, acne, huidallergie, couperose en het heeft een stimulerende werking op het immuunsysteem.

Zachte, subtiele geur

De geur van de Rich Facial Cream is afkomstig van rozenwater dat prachtige huidherstellende eigenschappen heeft. De olie van Immortelle heeft bovendien ook een aromatherapeutisch effect, in de vorm van een antidepressieve werking op het gemoed. Het zorgt voor ontspanning en helpt het vermogen om zorgen en frustraties los te laten. Ook ruik je de geur van viooltjes en ook deze olie heeft een aromatherapeutische werking, viooltje geeft je humeur een positieve stimulans en versterkt het gevoel van eigenwaarde.

Speciaal voor droge of beschadigde huid

De Rich Facial Cream is ontwikkeld voor ieder huidtype, maar de formule is met name ideaal voor de droge of beschadigde huid die herstel of versterking nodig heeft.

Read more…

 

Kim-Lian’s Witlof Story

Kim-Lian’s Witlof Story

Lieve mensen, Dit verhaal gaat over een experiment. Een experiment wat ik de laatste vier weken heb gedaan. Met een serieus resultaat. Ik was al een tijdje op zoek naar de juiste skincare. Ik ben namelijk stiekem best ijdel en heb al veel verschillende dingen...

Meet Nella

Meet Nella

Wat betekent ‘clean beauty’ voor jou? Clean beauty staat voor mij voor alle schoonheidsproducten die meestal gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. Ik weet dat het moeilijk is om huidverzorgingsproducten te maken die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan....

Meet Coco

Meet Coco

Wat betekent ‘clean beauty’ voor jou? In twee woorden; natuurlijk en minimalistisch. In 2023 hoef je geen huidverzorging meer te gebruiken die een hele lijst aan (synthetische) ingrediënten bevat. Hou het simpel en natuurlijk! Sinds wanneer besteed je aandacht aan...