fbpx

Meet Nella

11 mei 2023 | Blog | 0 Reacties

Wat betekent ‘clean beauty’ voor jou?

Clean beauty staat voor mij voor alle schoonheidsproducten die meestal gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten. Ik weet dat het moeilijk is om huidverzorgingsproducten te maken die voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Maar de beste schone huidverzorgingsproducten zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Dat is een van de redenen waarom ik fan ben van Witlof Skincare, hun producten bevatten 100% natuurlijke ingrediënten!

Sinds wanneer besteed je aandacht aan huidverzorging en hoe is je routine in de afgelopen jaren veranderd?

Ik ben altijd heel bewust bezig geweest met wat ik in mijn lichaam stop. Het gezegde: “Je bent wat je eet” is erg waar. Ik geloof dat dit ook geldt voor huidverzorging. Al die synthetische stoffen in je huidverzorging kunnen niet goed voor je zijn. Natuurlijk zijn huidverzorgingsproducten niet gemaakt om op te eten, maar het wordt toch opgenomen in je lichaam. Vroeger had ik nooit echt een huidverzorgingsroutine, ik wilde wegblijven van die synthetische producten. Dat was totdat ik schone schoonheidsproducten ontdekte, bijvoorbeeld van Witlof Skincare. Ik heb gemerkt dat mijn huid de afgelopen jaren zeker verbeterd is!

Waarom ben je een content creator geworden en hoe is je reis geweest als tot nu toe?

Hmm… dat is eigenlijk per ongeluk gebeurd. Ik denk dat God aan mijn kant staat. In 2018 ben ik voor het eerst begonnen met Pinterest. Eerst hadden we een ‘knipperlicht’ relatie zoals we in Nederland zeggen. In 2021 begon ik het serieuzer te nemen. Ik schreef een hele slechte blogpost op blogspot en linkte daarnaar op mijn pinterestpagina. Zo kraakte ik een beetje het algoritme een half jaar later had ik 70 miljoen views op mijn pinterest pagina en 100 000 views per maand op mijn blog. Mijn blog is nu ‘professioneel’ 😎, het heet bymnella.com.

Wat is je huidverzorgingsroutine en welke stap vind je het leukst?

Momenteel volg ik de instructies van Witlof Skincare die op hun producten staan. Ik test of de producten goed werken voor mijn huid. Ik ben erg positief, want ik heb gemerkt dat mijn huid gladder is geworden. Op mijn blog kun je lezen over mijn huidverzorgingsroutine en de resultaten.

Welke waarden van Witlof Skincare ondersteun je?

Ik heb net de website van Witlof Skincare bekeken en ik kan me helemaal vinden in deze quote: “Het creëren van bewustzijn over gezonde huidverzorging is onze absolute missie.” Dit is iets waar ik ook in geloof en volledig achter sta.

Tot welke Witlof Skincare producten voel je je het meest aangetrokken?

Ik hou echt van de geur van de toner van Witlof Skincare. Ook het gevoel van de Face Cream spreekt me erg aan. Die voelt beter aan dan de crèmes die ik gewend ben 🙂

Waarin onderscheidde Witlof Skincare zich van andere merken?

Ik heb veel clean skincare merken gezien die geweldige producten hebben. Maar ze gebruiken wel synthetische stoffen in hun huidverzorgingsproducten. Wat ik leuk vind aan Witlof is dat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn. Beter dan dat kan het niet worden.

Read more…

 

Kim-Lian’s Witlof Story

Kim-Lian’s Witlof Story

Lieve mensen, Dit verhaal gaat over een experiment. Een experiment wat ik de laatste vier weken heb gedaan. Met een serieus resultaat. Ik was al een tijdje op zoek naar de juiste skincare. Ik ben namelijk stiekem best ijdel en heb al veel verschillende dingen...

Meet Coco

Meet Coco

Wat betekent ‘clean beauty’ voor jou? In twee woorden; natuurlijk en minimalistisch. In 2023 hoef je geen huidverzorging meer te gebruiken die een hele lijst aan (synthetische) ingrediënten bevat. Hou het simpel en natuurlijk! Sinds wanneer besteed je aandacht aan...

Vitamine C

Vitamine C

Vitamine C is super populair. Zowel het lichaam als de huid heeft dit nodig om gezond te kunnen zijn. Maar wat is het nou eigenlijk? En wat doet het precies? Witlof Skincare Huidexpert Caroline van Eeuwijk legt het uit. Wat is Vitamine C? Vitamine C is een antioxidant...