fbpx

Suzanne Verberk over Witlof Skincare

11 november 2020 | Blog | 0 Reacties

Suzanne Verberk is professional make-up artist voor onder andere Vogue en Glamour. Ze gebruikt Witlof Skincare in haar werk, voor haarzelf en haar 13 jarige dochter gebruikt Witlof ook.

Natural skincare wordt steeds groter en verandert van een niche segment naar meer mainstream. Wat vind je hiervan?

Heel goed natuurlijk, alles wat we gebruiken aan skincare en verzorging komt uiteindelijk toch weer deels in het water terecht, dus hoe natuurlijker de producten die wij gebruiken hoe minder belastend voor het milieu. Daarbij is het ook beter voor de huid en je lichaam.

Hoe gebruik je Witlof Skincare in je werk als make-up artist? En wat is je ervaring?

Ik mix de Nourishing Facial Cream met de Balancing Toner, op die manier kan ik het gezicht van het model goed masseren en is de huid goed gemoisturized voor ik met de makeup begin.

Gebruik je Witlof Skincare ook voor jezelf? En wat zijn je favourite producten en waarom?

Voor mezelf gebruik ik de Cleansing Mousse, jammer genoeg niet op de modellen omdat wassen lastig is, mijn huid wordt er heel fris en zacht van.

Je hebt ook een 13 jarige dochter met een onrustig huidje. Zij is Witlof gaan gebruiken. Wat is je/ haar ervaring?

Zij gebruikt het nu een maand, ze gebruikt de cleansing mousse en de toner, haar huid is beter gehydrateerd, ze is natuurlijk een puber dus het is nog wel een beetje onrustig, maar minder en beter gehydrateerd. Haar huid is zeker wel opgeknapt.

Wat kies je? 

Snel effect of Langzame (maar duurzame) verbetering

Duurzaam, snelle verbetering komt vaak ook door toevoegingen die je misschien helemaal niet wil.

Cleansing Milk of Cleansing Mousse

Voor modellen is cleansing milk dan weer handiger, maar voor thuis mousse.

Recycled plastic verpakking of Glazen verpakking

Glazen verpakking is vaak zwaarder en breekbaar. Dus ik kies dan toch voor plastic, zolang het maar zo duurzaam mogelijk is.

Hulp nodig bij de mini facial? Plan een gratis huidconsult in met Caroline

Read more…

 

Meet Fockeline Ouwerkerk

Het team van Witlof Skincare had het genoegen om de Nederlandse actrice en productent Fockeline Ouwerkerk te interviewen over haar ervaring met Witlof en haar favoriete producten. Naast actrice is ze ook producente en heeft een druk gezinsleven met haar man en...

Veganuary

Veganuary… Wij vinden het net zo lastig uit te spreken als jij waarschijnlijk, weer een nieuwe trend naast Dry January of Movember? Volgens ons niet! Wat is veganisme? Veganisme, of de inmiddels veelgebruikte Engelse term ‘vegan’ lijkt alleen niet een tijdelijke trend...

Waarom de Rich Facial Cream zo uniek is

Veranderende weersomstandigheden, te heftige peelings of producten waar je huid net niet lekker op heeft gereageerd, kunnen zorgen voor een verminderde huidweerstand. Je kunt dan een droge, schilferige of rode huid krijgen, een brandend of prikkelend gevoel, of...

10% korting op je eerste aankoop? Schrijf je in!

Wij houden ook niet van al die e-mails, geloof ons. Daarom sturen we je alleen een nieuwsbrief als iets écht de moeite waard is. Zoals leuke kortingen of nuttige natural skincare tips.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws