fbpx

huidverzorgingstips voor pigmentatie

Hoe herken je pigmantie?

Hyperpigmentatie betekend dat sommige delen van de huid donkerder zijn dan het omliggende gebied. Het kan soms worden veroorzaakt door overmatige blootstelling aan de zon of post-inflammatoir trauma door huidaandoeningen zoals acne. Bij Witlof gebruiken we verschillende ingrediënten die geweldig zijn om deze donkere vlekken te helpen vervagen en roodheid te verminderen.

Wat zou Witlof doen?

Niacinamide (vitamine B3), gevonden in onze Rich Facial Cream, is een natuurlijke anti-oxidant en ontstekingsremmer, wat geweldig is voor het verzachten van geïrriteerde huid en het verminderen van roodheid. Ceramiden (of huideigen lipiden) zijn te vinden in onze Rich Facial Cream en kunnen de functie van de huidbarrière verbeteren, wat helpt om schade te herstellen. Witlof gebruikt Gemberwortelolie (Pro-vitamine A), een natuurlijke vorm van Retinol en zit in veel van onze producten, waaronder de Cleansing Mousse, Balancing Toner en Smoothing Peel. Het is een geweldige antioxidant, die krachtig is in het vernieuwen van de huid, het stimuleren van de collageenproductie, het verminderen van pigmentatie en het vervagen van littekens van huidaandoeningen zoals acne. Rozenbottelextract (Vitamine C) zit ook in veel producten van Witlof, bijvoorbeeld in de Voedende Gezichtscrème. Vitamine C is zowel een ontstekingsremmer als een antioxidant, en kan dus gunstig zijn bij het verzachten van irritatie, terwijl het ook helpt littekens te vervagen door de collageen productie te stimuleren.

Dit zijn de belangrijkste producten

Smoothing Peel 30ml

34.95 Incl. BTW

De Smoothing Peel bevat antioxidanten. Regelmatig gebruik hiervan in combinatie met de Nourishing Day Cream SPF 30 zorgt ervoor dat pigmenten uiteindelijk vervagen.

Balancing Toner 150ml

29.95 Incl. BTW

536 op voorraad (kan nabesteld worden)

The Balancing Toner, with apple cider vinegar and rose water, is used after cleansing to refresh, hydrate and balance your skin.

Gentle Cleansing Milk 150ml

34.95 Incl. BTW

De Gentle Cleansing Milk is ideaal voor de droge huid omdat het een milde reiniger is, die de huid niet ontvet. Het zit vol met voedende plantaardige oliën en Aloë Vera-sap, om de huid te kalmeren, te reinigen en te verzorgen.

Wil je advies of meer informatie? Je kan ons bereiken per mail op hello@witlofskincare.com.
We mailen je dan terug voor een vrijblijvende persoonlijke belafspraak.