fbpx

ONZE PRODUCTEN

 

 

Een compacte range van 100% natuurlijke en vegan skincare producten met een unieke combinatie van effectieve ingrediënten die je huid op een natuurlijke manier verbeteren. Bovendien ruiken onze producten heerlijk. With love, brengen wij het beste in jou naar buiten. 

 

Cleanse 

Cleansing, oftewel het reinigen van je huid, is essentieel. Door je huid dagelijks te reinigen verwijder je vuil, overtollig vet en dode huidcellen en zorg je ervoor dat de voedende ingrediënten van gezichtsverzorging goed worden opgenomen. 

Balance & Care

Het in balans brengen van je huid is de tweede cruciale stap in je dagelijkse huidverzorging. Elke keer als je je huid gereinigd hebt, sluit je af met een toner. Die balanceert de pH-waarde van je huid, hydrateert, beschermt en kalmeert.

Vochtinbrengend is een term die vaak voor crèmes wordt gebruikt. Maar eigenlijk kan een crème geen vocht inbrengen. Een crème kan er wel voor zorgen dat je huid langer vocht vasthoudt en je minder vocht verliest. Dat doet onze crème ook, zowel dag als nacht.

Shine

Voor wanneer je huid net dat beetje extra nodig heeft. Onze sterk verzorgende en herstellende oliën en oogcrème zitten boordevol vitamines, anti-oxidanten en gezonde vetzuren. Deze zorgen ervoor dat je huid extra zacht aanvoelt, herstelt en straalt.

PROTECT 

De belangrijkste bescherming voor je huid is zonnebescherming. Hiermee voorkom je alle typen zonschade in de huid, waaronder ook droogheid, rimpeltjes, pigmentatie en verlies van volume door huidbeschadiging.

BODY

Je handen zijn de hele dag buiten, onbeschermd. Om te voorkomen dat ze droog worden, pigmentvlekken krijgen of dat je huid door weersveranderingen gevoelig en beschadigd raakt, is bescherming heel belangrijk. 

Bescherm en verzorg je handen en laat ze stralen!

Sets and gifts

Met een van onze sets ben je in een keer klaar. Droge, gevoelige of vette huid? Wij hebben het voorwerk al voor je gedaan door de beste producten te combineren, passend bij jouw huid. Mèt een leuke korting.

De Gift Sets bevatten speciale cadeaus voor jezelf of iemand anders, met liefde samengesteld.

witlofers review

Ik hou van simpel en effectief, ik heb een gevoelige huid… deze producten zijn heel zacht en makkelijk in gebruik.

 

 

 

Ilse de lange