fbpx

Skin academy

Weet wat je smeert. Leer hier alles.

Skincare kan best ingewikkeld zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Boek je gratis huidadvies, doe de skintest, check de ingredienten checklist of lees alles in onze blogs over ingrediënten in huidverzorging. Onze missie is om iedereen bewust te maken van wat je op je huid smeert, zodat je een gezonde keuze kan maken, je natuurlijke beauty ondersteund wordt en je huid echt kan stralen!

Cis en Caroline van Witlof

DOE DE HUID DETOX

Voor een gebalanceerde & stralende huid

Ken je het gevoel dat je na het douchen zo snel mogelijk een crème op je gezicht wilt smeren? Omdat je huid trekkerig of branderig aanvoelt? Of heb je ook zo’n glimmende T-zone in je gezicht?

Dan is een huid detox misschien wel iets voor jou. Lees hier verder

Cis en Caroline van Witlof

Doe de skintest

Het duurt maar twee minuten!

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Weet je niet of je nu een droog, vet of gemengd huidtype hebt? Doe de test en kom er binnen twee minuten achter! Ook geeft de uitslag je natuurlijk een passend huidverzorgingsadvies.

Cis en Caroline van Witlof

Gratis Huidconsult

van onze experts

Heb je de skintest gedaan maar weet je niet zeker of het klopt? Heb je specifieke vragen over je huid of speciale uitdagingen waar je tegenaan loopt?

Caroline, co-founder van Witlof Skincare, heeft ruim 12 jaar ervaring in natuurlijke huidverzorging en duizenden mensen al van passend advies voorzien. Adviezen die verder gaan dan alleen welk product bij je huid past. Denk bijvoorbeeld aan voeding, maar ook intoleranties of leefstijl zijn van invloed op de conditie van je huid.

Laat ons je helpen en boek een gratis 15 minuten een-op-een huidconsult.

Volg onze Masterclass

Weet wat je Smeert

Wil je meer weten over gezonde huidverzorging? Wat houdt het in? Wat zijn gezonde en wat zijn minder gezonde ingrediënten in cosmetica? Hoe lees je een ingrediëntenlijst? Wat gebeurt er als je dagelijks minerale oliën op je huid smeert?

Op al deze vragen en meer, krijg je antwoord in onze Masterclass “Weet wat je Smeert”.

Schrijf je in voor €40 en ontvang na afloop de Try and Travelset (t.w.v. €43,95) cadeau, zodat je direct zelf aan de slag kan met gezonde huidverzorging.

Clean beauty blogs

Hoe je je natural beauty kunt verzorgen en meer…

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman

We hadden de eer om actrice en tv-presentatrice Jennifer Hoffman te interviewen. Jennifer heeft een passie voor alle dingen die sustainable zijn. Ze is altijd op zoek naar meer duurzame manier om te reizen, koopt geen fast fashion en denkt na wat ze op haar huid...

Lees meer
Meet Yasmin Karssing

Meet Yasmin Karssing

Yasmin Karssing werd geboren op 5 april 1994. Haar passie en interesse in zingen en acteren van jongs af aan heeft ertoe geleid dat ze een van de meest erkende en geliefde zangeressen en actrices van Nederland is. Ze speelde naast Georgina Verbaan in de serie t Schaep...

Lees meer
Hyaluronzuur

Hyaluronzuur

Het is bijna niet uit te spreken, hy-a-lu-ron-zuur, en klinkt ook nog eens hartstikke chemisch, maar hyaluronzuur is een super effectieve, natuurlijke stof die juist heel veel goeds kan betekenen voor je huid. Wat doet hyaluronzuur? Doordat hyaluronzuur zoveel vocht...

Lees meer

Celebrate your natural beauty 

 

Wij geloven dat je de mooiste versie van jezelf naar buiten brengt met Witlof Skincare. Witlof Skincare heeft een compacte range van 100% natuurlijke en vegan skincare producten met de beste hoogwaardoge ingrediënten , die ook nog eens een feest voor de zintuigen zijn. 

With love, brengen wij het beste in jou naar buiten.

Dus geniet en ontspan. Voel je zelfverzekerd. In een huid die verzorgd, gezond en stralend is!

WITLOF AMBASSADEURS

Lees waarom deze Witlofers fan zijn.

 

Hanna Verboom

10% korting op je eerste aankoop? Schrijf je in!

Wij houden ook niet van al die e-mails, geloof ons. Daarom sturen we je alleen een nieuwsbrief als iets écht de moeite waard is. Zoals leuke kortingen of nuttige natural skincare tips.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens en wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van Witlof Skincare nieuws