MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWSTE WITLOVER, NATHALIE HENDRIKSE!

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWSTE WITLOVER, NATHALIE HENDRIKSE!

Met veel trots kondigen wij aan dat professioneel handbalster Nathalie Hendrikse zich heeft aangesloten bij de Witlof Skincare-familie.

Van jongs af aan is Nathalie altijd gepassioneerd geweest door handbal, geïnspireerd door het kijken naar het spelen van haar moeder. Terwijl ze voortdurend aan het sporten was, wordt haar huid geconfronteerd met veel uitdagingen en het bleek dat Witlof Skincare het antwoord was dat ze nodig had.

 

Hoe merk je dat sporten/veel reizen naar verschillende landen invloed heeft op je huid?

Mijn huid krijgt veel te maken met zweten en douchen en is daardoor altijd een beetje droog. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn huid hydrateer en dat ik mijn huidverzorging kan voortzetten als ik in het buitenland ben.

 

Wat is jouw typische huidverzorgingsroutine?

In de ochtend en avond reinig ik mijn huid, gebruik ik de Balancing Toner en daarna gebruik ik het Regenerating Oil Serum en een Nourishing Facial Cream.

 

Je hebt onlangs een huid detox voltooid; Hoe heb je dit proces gevonden?

Mijn huid werd in het begin erg droog, maar na een paar weken zag ik het proces! Ik ben dol op het Cleansing Mousse omdat het zo goed aanvoelt op mijn huid en 's avonds ook alle make-up verwijdert.

 

Met welke uitdagingen of onzekerheden op het gebied van de huidverzorging bent  je geconfronteerd?

Toen ik jonger was, gebruikte ik nauwelijks SPF-zonbescherming en kreeg ik helaas wat pigmentvlekken op mijn gezicht.

 

Zou je normaal gesproken in de ingrediënten van cosmetica kijken voordat je ze koopt?

Voordat ik contact opnam met Caroline, deed ik dat niet. Maar ze vertelde me veel interessante dingen over de ingrediënten en nu ben ik me bewuster van welke producten en make-up ik op mijn huid gebruik.

 

Tot slot: Wat betekent clean beauty voor je?

Schone schoonheid betekent voor mij een gezonde en stralende huid waar je je goed voelt, ook zonder make-up te dragen. Ik voel me zelfverzekerder als mijn huid er gezond en gehydrateerd uitziet.

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet geplaatst. Vereisten velden zijn gemarkeerd *

Houd are rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.