FOCKELINE OUWERKERK OVER WITLOF SKINCARE

FOCKELINE OUWERKERK OVER WITLOF SKINCARE

Het team van Witlof Skincare had het genoegen om de Nederlandse actrice en productent Fockeline Ouwerkerk te interviewen over haar ervaring met Witlof en haar favoriete producten.

Naast actrice is ze ook producente en heeft een druk gezinsleven met haar man en twee kinderen. Ze heeft in meerdere hitfilms en series gespeeld en is bekend van haar rollen in Speech (2018), De Verzetsbankier (2018) en de tv-serie Moordvrouw (2012).

Wat versta jij onder clean beauty en hoe belangrijk is dat voor jou?

Clean beauty, is voor mij een verzorging routine op een natuurlijke basis, dus zonder onnatuurlijke , toegevoegde ingrediënten . Maar die wel degelijk voedt en verzorgt.

Kan je je huidtype omschrijven en wat waren je verwachtingen toen je met Witlof Skincare begon? 

Mijn huid is gevoelig, ik kan snel reageren op verzorgingsproducten of make up, dus ik was best sceptisch toen ik begon aan een nieuwe routine.

Zoals je zelf zei Ja ik ben heeeeel enthousiast over de skincare producten van Witlof. Echt fan ben ik! ‘Waarom?

Ik ben fan van de producten van witlof omdat ik ervaar dat mijn huid er heel goed op reageert en er heel rustig en gehydrateerd uitziet. Bovendien is het fijn in gebruik en een fijne gedachte dat je skincare gebruikt die bestaan uit puur natuurlijke ingrediënten die eerlijk worden geproduceerd.

Wat zijn je favoriete Witlof producten en waarom?

Mijn favoriete zijn de ‘Refreshing Eye Cream ‘, het gebied rond mijn ogen is met name erg gevoelig, meteen kalmeerde de crème mijn huid en na een paar weken verdwenen droge/rode plekjes zelfs..het ziet er echt heel rustig uit nu!

En de ‘Rich Facial Cream’ is zo heerlijk…ik houd van smeren, en deze crème is zo heerlijk vol, dat heeft mijn huid met de koude dagen echt nodig. Bovendien is de geur van de crème zo lekker, je wilt het bijna opeten!

Met Witlof Skincare zijn we ervan overtuigd dat een gezonde huid, een betere huid geeft. Een gezonde huid krijg je niet in een dag. Wij zijn dan ook meer voor de lange termijn investering dan de korte termijn ‘fix’. Wat vind je daarvan?

Ik geloof niet in een ‘Quick -fix’, dan houd je jezelf en je huid voor de gek.. het is voor korte termijn.

Als je iets wil veranderen heeft het tijd nodig en die tijd moet je je huid geven.

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet geplaatst. Vereisten velden zijn gemarkeerd *

Houd are rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.