ONTMOET ONZE AMBASSADEUR KAVI, YOGA INTRUCTEUR

ONTMOET ONZE AMBASSADEUR KAVI, YOGA INTRUCTEUR
Maak kennis met onze ambassadeur Kavi!
We hebben Kavi leren kennen door haar leven op Instagram, waaronder haar strijd en acceptatie met eczeem. Geboren en opgegroeid in Engeland was haar tijd in Nederland leerzaam en verrijkend. In een persoonlijk interview deelt ze haar acceptatie van het hebben van eczeem en de grootste verschillen tussen Nederland en Engeland. 

 

Wat is jouw typische huidverzorgingsroutine?

's Ik was mijn gezicht met koud water. Daarna spray ik de Balancing Toner met rozewater op mijn gezicht. Daarna breng ik het Regenerating Oil Serum of Argan olie van Witlof aan. 's Avonds reinig ik mijn gezicht met de Cleansing Mousse en gebruik ik opnieuw de Balancing Toner. Ik eindig ook met een van de oliën.

Je hebt verteld dat je je hele leven last hebt gehad van eczeem. Welke invloed heeft dit op je gehad?

Het heeft mijn zelfvertrouwen beïnvloed, maar het heeft me in staat gesteld om mezelf meer te accepteren en te proberen mezelf te accepteren, zelfs met imperfectie. Het is zeker een lange strijd geweest waar ik in mee heb moeten groeien. Quote van Instagram; 'I’ve chosen not to suffer anymore. I do have eczema, and my skin does look like this. it does itch, and it does look and feel dry. It’s not perfect, and to be honest I don’t expect it ever to be anymore. my skin has been the place I released my emotions on to, so naturally, it does look like it’s been through a lot.'

Hoe past clean beauty in jouw leven en levensstijl?

Ja, het past heel erg in mijn levensstijl, want ik hou er niet van om iets met kunstmatige toevoegingen te gebruiken, zelfs niet bij mijn eten. Ik hou er niet van om iets te eten dat te bewerkt is. Ik hou van zo puur mogelijk.

Ik ben ook een voorstander van duurzaamheid. Recyclen waar ik kan en duurzamere keuzes maken waar ik kan. Ik wil weten wat ik op mijn lichaam toepas. Als het door mijn bloedbaan wordt opgenomen, zou ik graag willen weten wat het is. Ik wil graag hetzelfde filosofie toepassen.

Welke producten van Witlof Skincare gebruik je en welke zijn jouw favoriet?

Ik gebruik de Cleansing Mousse, het serum en de Nourishing Facial Cream in combinatie met het serum. En in de zomer gebruikte ik ook de SPF zonnebrandcrème. Ik ben er gewoon echt dol op!

 

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet geplaatst. Vereisten velden zijn gemarkeerd *

Houd are rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.