SELKE STOJANCIC OVER WITLOF SKINCARE

SELKE STOJANCIC OVER WITLOF SKINCARE

Selke Stojancic is Hair and Makeup artist voor BN’ers Bridget Maasland, Vivienne van den Assem en Dionne Stax op. Selke gebruikt nu al een tijdje de producten van Witlof Skincare en wij waren benieuwd naar haar mening.

Natural skincare wordt steeds groter en verandert van niche naar meer mainstream. Wat vind je hiervan?

Ik ben hier heel blij mee, vind het een hele goede ontwikkeling. Vroeger waren we onwetend en zaten er allemaal stoffen in onze skincare waarvan we geen idee hadden of het goed was of niet. Ik ben erg voor de zuivere en pure skincare. Gewoon natuurlijke stoffen, we gaan volgens mij naarmate we langer bestaan toch steeds meer terug naar de natuur.

 Wat is je skincare routine? En wat zijn jouw beautyweetjes?

Nou, sinds anderhalve maand bestaat mijn skincare routine uit de producten van Witlof. Ik begin met de Cleansing Mousse, die masseer ik lekker in. Dan spoel ik het af met lauwwarm water en gebruik ik de Balancing Toner om de pH-waarde weer in orde te maken. Daarna de crème met een zonnebrandfactor er overheen, dat vind ik heel belangrijk. In de avond doe ik het Serum op en als mijn huid droog is doe ik daar nog de crème overheen. Oh en ik gebruik twee keer per week de Peel.

Beautyweetje? Wat ik vanaf mijn 20ste al doe is twee liter water per dag drinken en een sunscreen gebruiken. Naarmate ik ouder word, ben ik steeds minder bang voor een rimpeltje. Het goed onderhouden van je huid door goede huidverzorging vind ik wel heel belangrijk, zodat je al een gezonde huid met een glow hebt, al voordat je make-up opbrengt.

Wat zijn je favoriete producten van Witlof?

Mijn favoriete producten van Witlof… dat is eigenlijk alles. Het hoort echt bij elkaar. De mousse vind ik echt heerlijk. Maar de Regenerating Oil Serum, Nourishing Cream en de Smoothing Peel ook. Eigenlijk vind ik alles fijn.

Gebruik je iets speciaals bij je modellen voor ze op zender gaan of bij een foto shoot?

Heel eerlijk? Weinig. Vaak hebben de dames al een dagcrème op en ik moet zeggen dat ik gezegend ben met dames in mijn stoel die hun huid goed verzorgen, gezond eten, genoeg water drinken en sunscreen gebruiken. Dan haal je al het maximale uit je huid.

Wat voor natural look zou je aanraden?

Het begint natuurlijk met goede skincare en een goede huid. En dan zijn er nog een paar dingen zoals een goede concealer, je wenkbrauwen mooi in model, een likje mascara en een bronzer voor een beetje een gezonde tint.

Snel effect of Langzame verbetering

Ik kies voor langzame verbetering maar wel duurzaam.

Recycled plastic verpakking of Glazen verpakking

Liever gerecycled plastic dan glas. Dat is zo zwaar voor in je reistas, maar dat is meer praktisch. Echt plastic mag niet meer. Maar duurzaam plastic is wel oke.

Wil je weten welk product jij nodig hebt? Plan een gratis huidconsult in met Caroline

RELATED ARTICLES

Laat een reactie achter

Jouw e-mailadres wordt niet geplaatst. Vereisten velden zijn gemarkeerd *

Houd are rekening mee dat reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden geplaatst.